![](/public/files/news/1739280070_IMG-20250211-WA0062.jpg)
در این مراسم، حجتالاسلام زاهد دوست (امامجمعه خورموج)، ضمن اشاره به مشکلات زیرساختی شهرستان در حوزه بهداشت، ورزش و فرهنگ، از استاندار بوشهر درخواست کرد که با توجه به زادگاه بودن دشتی برای وی، نگاه ویژهای به این شهرستان داشته باشد. وی همچنین از نحوه برنامهریزی سفر رئیسجمهور به استان انتقاد کرد و خواستار اجرای پروژههای بیشتر در دشتی شد.
امامجمعه خورموج همچنین از فرماندار پیشین، علی بحرانی، قدردانی کرد و در توصیهای به فرماندار جدید، تأکید کرد که مسئولیت خود را مدیون هیچ فرد یا گروهی نداند و اجازه ندهد کسی برای انتصابها سهمخواهی کند. در پایان، وی از استاندار خواست که علی بحرانی را در پستی دیگر بهکار گیرد.
غلامحسین زارعی (نماینده دشتی و تنگستان)، نیز ضمن تشکر از خدمات علی بحرانی، اذعان کرد که شهرستان دشتی در مقایسه با سایر نقاط استان عقبماندگیهایی دارد. وی با بیان اینکه نمیخواهم نامی از فرماندار جدید ببرم، اظهار داشت که خود را همراه دولت میداند و بر لزوم بهرهگیری از ظرفیتهای دولت و وفاق برای توسعه منطقه تأکید کرد.
زارعی همچنین خواستار استفاده از تجارب بحرانی در حوزههای مختلف، ازجمله مدیریت منابع آب، شد، وی در ادامه به تفاوتهای دشتی و تنگستان با سایر نقاط استان اشاره کرد و درخواست کرد که جدول شماره ۱۰ برای تعیین وضعیت اعتبارات شهرستان تدوین شود.
فرمانده سپاه دشتی نیز در این مراسم، به نمایندگی از شورای تأمین و ایثارگران، از زحمات علی بحرانی تقدیر کرد، سخنان وی اما در تضاد با اظهارات امامجمعه خورموج بود. فرمانده سپاه دشتی اظهار داشت که با مدیریت آقای بحرانی، در تمامی حوزهها ازجمله بهداشت، ورزش و فرهنگ، در جایگاه نخست قرار داریم، درحالیکه امامجمعه خورموج، دشتی را نسبت به دیگر شهرستانها در تمام زمینهها عقبمانده توصیف کرده بود.
این تفاوت دیدگاهها، بازتابی از نگاههای متفاوت نسبت به عملکرد مدیریتی گذشته و وضعیت کنونی شهرستان دشتی بود.
در ادامه مراسم، دکتر ارسلان زارع (استاندار بوشهر)، ضمن ابراز خرسندی از حضور در شهرستان زادگاه خود، گفت: «افتخار میکنم که اهل دشتی هستم و در این شهرستان رشد کردهام، در دهه ۸۰ نیز در فرمانداری دشتی خدمتگزار مردم بودهام.»
استاندار بوشهر با اشاره به ظرفیتهای شهرستان دشتی اظهار داشت: «از نظر جغرافیایی، دشتی دومین شهرستان استان است، اما از لحاظ مردم، حرف اول را میزند. همچنین در حوزه کشاورزی، دشتی قطب اول استان است و در بخش کشت گلخانهای نیز پیشتاز محسوب میشود. علاوه بر این، این شهرستان ظرفیتهای ارزشمندی در حوزه گردشگری دارد.»
وی در ادامه ضمن تأیید سخنان امامجمعه خورموج و نماینده مردم دشتی و تنگستان، از زحمات علی بحرانی تقدیر کرد و به فرماندار جدید توصیه نمود که «از نظرات فرهیختگان و بزرگان دشتی بهره ببرد.»
در بخش دیگر این مراسم، رضا مقاتلی، فرماندار جدید دشتی، ضمن تشکر از استاندار بوشهر بابت اعتماد به وی، اظهار داشت: «من وامدار مردم هستم و تعهد میدهم که خواستههای آنان را پاس بدارم. مردم با وجود برخی ناملایمات، در پای صندوقهای رأی حاضر شدند و به ما اعتماد کردند. من خادم مردم هستم و دست دوستی به سوی همه دراز میکنم.»
مقاتلی همچنین از ستادهای مردمی و مرکزی دکتر پزشکیان تشکر کرد و گفت: «من جا پای کسانی گذاشتهام که از بزرگان و مفاخر این دیار بودهاند. من فرزند همین آبوخاک هستم و امیدوارم مردم با همراهی خود مرا در انجام وظایف یاری دهند.»
بااینحال، مراسم معارفه در فضایی همراه با گلایه برخی حاضران نیز برگزار شد. اعضای ستاد دکتر پزشکیان که در این مراسم حضور داشتند، از عدم توجه به نقش آنان در جریان انتخابات ناراضی بودند، علیرغم دعوت از رئیس ستاد، حمید زارعی، زمانی برای سخنرانی وی در برنامه رسمی در نظر گرفته نشد. همچنین اکثر سخنرانان اشارهای به زحمات ستاد دکتر پزشکیان نکرده و تمرکز خود را بر تمجید از فرماندار سابق گذاشتند.
این مسئله واکنشهایی را در بین برخی فعالان سیاسی و اجتماعی شهرستان به همراه داشت. آنان بر این باورند که بیتوجهی به نقش ستادهای انتخاباتی و نیروهای تأثیرگذار در انتخابات، موجب تضعیف انگیزهها و کاهش مشارکت در آینده خواهد شد.
مراسم معارفه در نهایت با قرائت حکم انتصاب رضا مقاتلی به پایان رسید، اما حواشی آن همچنان در میان محافل سیاسی و اجتماعی شهرستان دشتی ادامه دارد.
نظرات
0