به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی استانداری بوشهر، وی گفت: حداقل جذب نیروهای بومی در این مجموعه ها باید به ۵۰ درصد برسد و کمتر از این میزان به هیچ وجه قابل قبول نیست.
استاندار بوشهر خواستار خرید کالاهای مورد نیاز پتروشیمی ها از تولیدکنندگان استان بوشهر شد و خاطر نشان کرد: اکنون ۲۰ درصد خرمای کشور شامل ۴۰ نوع خرما در استان تولید می شود که با توجه به اهمیت غذایی خرما، پیشنهاد می کنم در سبد خرید پتروشیمی ها قرار گیرد.
محمدی زاده بیان کرد: ماهی و میگو و مرغ در استان به اندازه کافی تولید می شود و پتروشیمی ها می توانند با خرید تولیدات استان، به اشتغال و تولید استان کمک کنند.
وی اضافه کرد: صنایع دستی و سایر تولیدات بومی از قبیل لباس کار، کلاه و کمربند ایمنی و ...در استان تولید می شود که انتظار داریم، پتروشیمی ها و صنایع استان، از این تولیدات خرید کنند.
استاندار بوشهر گفت: واحدهای صنعتی استان بخشی از سپرده های خود را در بانک های توسعه ای استان قرار دهند تا به تولیدکنندگان استان تسهیلات ارزان قیمت پرداخت کنند.
محمدی زاده در ادامه با انتقاد از خام فروشی محصولات پتروشیمی ابراز داشت: خام فروشی محصولات پتروشیمی به هیچ وجه رضایت بخش نیست و باید با ایجاد صنایع پایین دستی، به ارزش افزوده این صنایع کمک کنیم.
وی اضافه کرد: ایجاد کارخانجات پایین دستی در شهرستان های استان، علاوه بر اینکه از خام فروشی جلوگیری میکند، در ایجاد اشتغال پایدار برای جوانان بومی استان بوشهر نیز بسیار موثر است.
محمدی زاده افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی و رییس جمهور نسبت به جلوگیری از خام فروشی محصولات پتروشیمی تاکید دارند و صنایع پتروشیمی باید در عرصه ایجاد صنایع پایین دستی اهتمام ورزند.
در این نشست مدیران پتروشیمی بوشهر نیز گزارشی از آخرین وضعیت پروژه های این پتروشیمی را عرضه کردند.
نظرات
0