آیتالله غلامعلی صفایی بوشهری در نشست با برگزارکنندگان چهارمین همایش بین المللی نفت،گاز و پتروشیمی اظهار کرد: در این همایش باید مسائل بیان شود و نه تنها به صورت نظری بلکه برای ارائه راهحل کاربردی و اجرایی فکر و فعالیت شود.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر تاکید کرد: این همایش باید منجر به ثمره علمی و عملی مدیریتی و تولید قوی در موضوع فعالیت شود زیرا در صورتی که کنفرانسها و نشستهای علمی منجر به خلق دستاورد علمی نشود، اثرگذاری لازم را نخواهد داشت.
صفایی بوشهری ضمن قدردانی از برگزار این رویداد دانشبنیان در دانشگاه خلیج فارس، گفت: یکی از مهمترین چالشهای حوزههای انرژی آلایندگیهای ناشی از آن است و مهمترین عامل در صنعت نفت و انرژی فسیلی پدافند غیرعامل است.
نماینده ولی فقیه در استان بوشهر افزود: بیتردید مسئولیتهای اجتماعی وظیفه مهم صنایع نسبت به جامعه پیرامون خود است.
وی ضمن ارائه پیشنهادهایی برای برنامه ریزی و برگزاری بهتر این همایش، اذعان کرد: هر چند پرداختن به متن رویداد مهم است اما نباید مدیریت مسائل حاشیهای را از نظر دور داشت.
سرپرست دانشگاه خلیج فارس در این نشست گفت: نفت، گاز و پتروشیمی حوزه مزیتی استان بوشهر است و این دانشگاه در سند راهبردی خود به صورت ویژه به این مهم پرداخته است و حضور گسترده حوزه انرژی در این استان، سبب شده است تا دانشکده مهندسی نفت، گاز و پتروشیمی برای پاسخگویی به نیازهای استان در خلیج فارس شکل گیرد.
محمد مدرسی افزود: دانشجویان این دانشکده هستند که در صنعت نفت و گاز به کار گرفته میشود و قرار است به مسائل و چالش هایی این حوزه پاسخ دهند، از این رو همایشهایی در این زمینه برگزار می شود تا دانشجویان علاوه برگذراندن واحدهای درسی خود، تبادلات علمی و بین المللی را تجربه کنند.
وی اضافه کرد: هرچه دانشگاه در عرصه علمی به روزتر باشد میتواند خدمت بهتری به صنعت ارائه کند.
رئیس دانشکده مهندسی نفت گاز و پتروشیمی دانشگاه خلیج فارس و دبیر علمی همایش دوسالانه نفت گاز و پتروشیمی در ادامه بیان کرد: این همایش سابقه ۱۰ ساله دارد و امسال چهارمین دوره آن برگزار میشود.
دکتر احمد آذری افزود: تا امروز ۵۰ نفر از کشورهای مختلف دنیا عضو کمیته علمی این همایش شده و درخواست های خود را ارسال کردهاند و در این کنفرانس ۲ روزه تورهای گردشگری صنعتی نیز در نظر گرفته شده است.
وی اظهار کرد: موقعیت استان بوشهر در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی بر کسی پوشیده نیست و این کنفرانس بر آن است که به طور عام به بحث محیط زیست پیرامون این صنعت بپردازد.
آذری از تجربه موفق همکاری با یک موسسه علمی درهند سخن به میان آورد و گفت: سال گذشته توانستیم با موسسه علمی در هند برای همکاری در برگزاری کنفرانس استفاده کنیم و در این نوبت هم یک همکاری علمی بین المللی در راستای کمک به ارتقا دانشگاه در منطقه باز در دستور کار قرار دارد.
دبیر اجرایی در این نشست بیان کرد: برای تامین اعتبار اجرایی این کنفرانس بینالمللی درخواستهایی ارائه شده است زیرا هرچه کنفرانس با کیفیت بهتری برگزار شود، شناختهشدن بیشتر این رویداد بینالمللی را در جهان به دنبال دارد.
دکتر آزاده میروکیلی اذعان کرد: حضور دانشمندان در چهارمین همایش بینالمللی نفت، گاز و پتروشیمی نیازمند پشتیبانی مالی بخشهای مختلف است.
نظرات
0