گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
معرفی و بررسی کتاب زنان بدون مرز اثر جولیا پیر پونت در گفت و گو با مرضیه صیدی
معرفی و بررسی کتاب " زنان بدون مرز " اثر جولیا پیر پوینت در گفت و گو با مرضیه صیدی پژوهشگر ادبیات. این اثر توسط عباس گودرزی ترجمه شده است.

معرفی کتاب زنان بدون مرز همراه با مرضیه صیدی 

 

در ادامه مباحث ادبیات ایران و جهان اینبار به معرفی کتاب " زنان بدون مرز " اثر جولیا پیر پونت خواهیم پرداخت. 

 

معرفی و بررسی کتاب " زنان بدون مرز " اثر جولیا پیرپوینت به ترجمه عباس گودرزی در گپ و گفت صمیمانه با مرضیه صیدی پژوهشگر ادبیات 

خانم صیدی جولیا پیرپوینت در این کتاب به چه مسائلی در حوزه زنان موفق  می پردازد؟

در این کتاب درخشان ، «جولیا پیرپونت» ، نویسنده پرفروش نیویورک تایمز و هنرمند برجسته ، زندگینامه های کوتاه ، پر جنب و جوش و شگفت آور را با پرتره های خیره کننده تمام رنگی از الگوهای زن سکولار مطابقت می دهد: "قهرمانان قدرت و پیشرفت". این زنان زمین را شکستند ، سقف ها را شکستند ، و قالب ها را شکستند. 

 

موضوع اصلی این کتاب بیشتر روی چه مواردی تمرکز دارد؟ 

این توصیفات انقلابی و شورآفرین از کتاب «زنان بدون مرز» بیش از پیش وسوسه خواندنش را در دل فعالین حوزه فمینیسم می اندازد. موضوع اصلی این کتاب حول مقاومت زنان بنا شده است. زنانی پیشگام، نو اندیش و جسور از سراسر نقاط دنیا. پیرپونت با اشاره به فعالیت چهره های مختلف در این حوزه ما را با نحوه مقاومت ایشان و سرگذشتشان آشنا می کند. شرح کنش هایی که اگر رخ نمی داد امروز جهان جای ناامن تری برای زنان می بود و فعالیت آزادانه آنها به رویا بدل شده بود.

 

آیا خط نوشتاری و روایت نویسنده این اثر تاثیری در موفقیت این کتاب داشته است؟ 

در این بین نباید نثر پرشور پیرپونت را از قلم انداخت که به حق «عباس گودرزی» ( مترجم این کتاب به زبان فارسی) توانسه از پس انتقال جان متن و ریزه کاری هایش بر آید. مطالعه این کتاب علاوه بر اینکه می تواند مروری بر تاریخ فعالیت و مقاومت زنان بیندازد، می تواند برای کنش های آزادی خواهانه فعالین این حوزه منبع الهام قرار گیرد.

قدم گذاشتن در مسیر زندگی، کسب تجربیات متفاوت و در نهایت رسیدن به موفقیت مسیری دشوار است. اما از سوی دیگر، محدودیت‌ها، کلیشه‌های جنسیتی، عدم باور به توانایی‌های زنان و دلایل بسیار دیگری، سبب شده تا طی کردن این مسیر برای زنان در سراسر دنیا سخت‌تر باشد. اما بسیاری از زنان با شکستن دیوار محدودیت و رها شدن از بند کلیشه‌ها، توانستند دنیا را به مکانی بهتر تبدیل کنند. این زنان در دنیا کم نیستند.

خانم صیدی نویسنده این اثر در کتاب زنان بدون مرز بیشتر به چه موردی توجه داشته است؟ 

خانم جولیا پیرپوینت در کتاب زنان بدون مرز، به سراغ زندگی این زنان رفته است. او در این کتاب، ما را با نام‌هایی آشنا می‌کند که شاید پیش از این نشنیده باشیم. آدم‌هایی که چندان درباره‌شان نمی‌دانیم و از ارزش کارهایشان، بی‌خبر مانده‌ایم. او در این کتاب از زنانی سخن به میان می‌آورد که «فضاهای خود را سراسر پر کرده‌اند، فضاهایی بسیار بزرگ، آن هم در روزگاری که هیچ‌کس مکانی را به آن‌ها اختصاص نداده بود».

 

در پایان اگر امکانش هست نویسنده این اثر را برای مخاطبان ما معرفی کنید

خانم جولیا پیرپونت یک زن فعال در عرصه ادبیات و پژوهش است که ایشان فارغ التحصیل برنامه نوشتن خلاق در NYU هستند.  جایی که او بورسیه تحصیلات تکمیلی بنیاد رونا ژافه و کمک هزینه تحصیلی اشتاین را دریافت کرد، است. اولین کتاب او، در میان ده هزار چیز، در سال ۲۰۱۵ منتشر شد.

 

شناسه خبر : 4303
تاریخ : 1401/9/9 12:53:45
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/N28eXE
نویسنده خبر :
X

🔶مهدی بیرانوند 
🔹متخلص به روژمان 
🔹نویسنده و روزنامه‌نگار لرستانی 
🔹بعنوان سرپرست نویسندگان و شاعران خانه ناشران ایران (حوزه مشق) و گروه کشف استعداد برتر ایران از سوی دکتر فردین احمدی انتخاب شد.

برچسب ها #زنان بدون مرز، جولیا پیرپوینت، مرضیه صیدی

اخبار مرتبط

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.