
به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر، غلامرضا حشمتی اظهار کرد: با توجه به نقش مهم ادارات در مصرف انرژی، دولت با هدف کاهش بار شبکه، ساعات کاری ادارات را در سراسر کشور کاهش داده و این مصوبه در استان بوشهر نیز که دارای اقلیم گرمسیری است، در حال اجراست.
وی افزود: نمایندگان و ممیزین انرژی برای رصد مصرف برق ادارات تعیین شدند که هم از طریق پایش آنلاین و هم از طریق بازدیدهای میدانی، عملکرد دستگاهها را بررسی میکنند.
حشمتی تأکید کرد: ادارات موظفند پس از پایان ساعات کاری، تمام تجهیزات برقی بهویژه وسایل سرمایشی را خاموش کنند.
در صورتی که مصرف برق دستگاهی بعد از پایان وقت اداری کاهش نیابد، نشانگر روشن ماندن تجهیزات است و در این موارد ابتدا تذکر، سپس اخطار و در صورت تکرار، قطع برق و انتشار نام نهاد متخلف در رسانهها انجام خواهد شد. ادارات استان طبق مصوبات می بایست در ساعت کاری ۳۰ درصد کاهش و بعد از ساعت کاری ۷۰ درصد کاهش مصرف داشته باشند و مطابق ابلاغیه ریاست جمهوری درجه وسایل سرمایشی ادارات بایستی برروی ۲۷ درجه تنظیم گردد.
وی در ادامه از افزایش قابلتوجه مصرف برق در استان خبر داد و گفت: در هفته گذشته دمای هوا در استان بوشهر بهطور میانگین ۸ درجه نسبت به هفته قبل افزایش داشته که این موضوع موجب افزایش حدود ۶۰۰ مگاواتی در پیک مصرف استان شده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان بوشهر اظهار کرد: از ابتدای فروردین تا ۱۵ اردیبهشت امسال، مصرف برق استان نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۱ درصد رشد داشته، در حالی که در سالهای گذشته این میزان افزایش بهطور میانگین ۵ تا ۶ درصد بوده است.
به گفته حشمتی، پیک بار برق استان در این مدت به بیش از ۱۶۰۰ مگاوات رسیده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۲۱ درصد افزایش داشته و تقریباً به سطح پیک مصرف تیر ماه سال گذشته نزدیک شده است.
وی در پایان با بیان اینکه استمرار این روند میتواند منجر به ناترازی شدیدتر در شبکه برق شود، از همه مشترکان و بهویژه ادارات و اصناف خواست مصرف غیرضروری را کاهش دهند تا از اعمال محدودیتهای گستردهتر جلوگیری شود.
نظرات
0