مینا رستمی با اشاره به اهمیت تغذیه کودکان با شیر مادر گفت: هدف از راهاندازی اتاق مشاوره شیردهی، حمایت از مادران و نوزادان در تداوم شیردهی است.
وی با اشاره به محورهای آموزشی کلاسهای مشاوره شیردهی عنوان کرد: فواید تغذیه با شیر مادر، اهمیت تغذیه با شیر مادر بعد از زایمان و تماس پوست با پوست، اهمیت هم اتاقی مادر و نوزاد، وضعیت صحیح شیردهی، اهمیت وضعیت تغذیه شیرخوار بر حسب تقاضا، راه اطمینان یافتن از کفایت دریافت شیر مادر و اهمیت تغذیه انحصاری با شیر مادر از جمله محورهای آموزشی به مادران است.
کارشناس سلامت مادران شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر در خصوص فرایند انجام کار گفت: در نوزادان مراقبت شده در ۳ تا ۵ روزگی مشاوره و مشاهده شیردهی توسط مراقب انجام میگیرد در صورتی که مورد طبق بوکلت مراقبت کودکان در گروه نیازمند ارجاع به مشاوره شیردهی طبقهبندیشده باشد لازم است کودک را جهت دریافت مشاوره کامل و دقیقتر و بهرهبرداری از تجهیزاتی مانند شیردوش برقی، وسایل کمک مشاوره شیردهی به کارشناس مشاوره شیردهی ارجاع داده شود.
رستمی افزود: در حال حاضر مشاوره شیردهی در شهرستان دیّر ۱۰ درصد جمعیت هدف بوده و انتظار میرود این شاخص به ۳۰ درصد گروه هدف مادران ارتقا یابد.
وی اظهار امیدواری کرد: با برداشتن این گام در آینده شاهد اثرات مثبت آن در بهبود روند تغذیه با شیر مادر در شهرستان دیّر باشیم.
نظرات
0