آخرین اخبار
خشونت علیه کادر درمان بهتر است توسط کارشناسان متعهد اجتماعی به طور ویژه ریشه یابی شود.
در طول یک ماه تعدادی از کارکنان کادر درمان توسط همراهان بیمار مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند.
به قلم جلیل آقامحمدی (دبیر مذهبی نشریه دریاکنار)
خشونت علیه کادر درمان از طریق کارشناسان اجتماعی ریشه یابی شود
به نام خدا
وقتی در یک زمان کوتاه، یک عنوان خبری در چند نقطه از کشور منتشر میشود . باید به دنبال نشانه ای از یک معضل و یا مشکل اجتماعی بود.
متاسفانه در طول یک ماه تعدادی از کارکنان کادر درمان توسط همراهان بیمار مورد ضرب و شتم قرار گرفته اند.
اخبار منتشره حاکی از ان است که دو هفته پیش ، در گیلان نزدیکان یک بیمار رانندۀ آمبولانس را بهخاطر دیر رسیدن مورد ضرب و شتم قرار می دهند. و هفتۀ گذشته در یاسوج یکی از همراهان با چاقو گردن یکی از پرستاران را زخمی می کند . و نیز شب گذشته مجدداً در یاسوج یکی از پرستاران در بیمارستان مورد حمله واقع می شود.
این دست وقایع برای جامعه اسلامی بسیار دردناک و ناخوشایند است. که بایستی به طور ویژه پیگیری شود.
اما اگر بخواهیم این نوع اقدام را تحت عنوان اوباشگری مورد پیگرد قرار دهیم و با ابزاری در خور اراذل برخورد کنیم شاید نتوانیم آنطور که باید اصل ماجرا را مدیریت کنیم.
چرا که برخی مسائل بایستی توسط کارشناسان خبره اجتماعی مورد بررسی قرار گیرند تا حل ماجرا آسان شود.
همه ما به عنوان شهروند قطعا به مکانهای عمومی، اداری و خدماتی مراجعه کرده و در مواقعی به خاطر برخی نامهربانی ها با خاطری مکدر بیرون آمده ایم.
متاسفانه در ادارات و مجموعه های خدماتی نارضایتی عمومی موج می زند. البته نمی توان همه مشکلات را متوجه کارکنان کرد. چرا که مدت زمان طولانی است بیشتر کارکنان به عنوان نیروی شرکتی به کار گرفته شده و بدونه هیچ امتیاز ویژه ای کار می کنند و گاهی به دلیل پایین بودن حقوق مجبورند به شغل دوم و سوم روی آورند و همین مسئله باعث خستگی و کم حوصلگی و نهایتا بی اعتنایی به مراجعه کنندگان می شود. هرچند این حرکت به هیچ عنوان قابل قبول نیست اما اتفاقی غیر قابل انکار است .و البته این مسئله در محيط مراکز درمانی به دلیل اضطراب و استرس همراهان بیمار گاهی به خشونت کشیده می شود.
کاش به جای برخورد یک طرفه، هر دو طرف ماجرا مورد محاکمه منصفانه قرار گیرند تا هر کسی به اندازه جرمش تنبیه شود.
بنابراین می طلبد مسئولان ارشد دولتی با بهره گیری از نظریات کارشناسان متعهد اجتماعی و فرهنگی در صدد رفع مشکلات برایند. که در صورت عدم توجه جدی یا اقدامات غیر کارشناسی ثبات جامعه مورد آسیب قرار می گیرد.
ثبات اجتماعی برای یک جامعه قوی ضروری است . نهادهای اجتماعی جامعه وظایف مهمی را برای کمک به تضمین سلامت اجتماعی دارندکه باید دغدغه مندانه مسائل و مشکلات را چاره جویی کنند. البته باید توجه داشت تغییرات آرام در اجتماعی مطلوب خواهد بود، ولی تغییرات سریع قاعدتا نظم اجتماعی را تهدید کرده و حتی ممکن است باعث تضعیف شود.
والسلام
شناسه خبر : 12833
تاریخ : 1402/9/19 10:13:21
لینک خبر : https://daryaaknar.ir/sl/C1SXbt
نظرات
0