
وی با اشاره به اینکه راهکارهای رفع آسیب بسیار مهم است بیان کرد: باید دقت کرد که نه فقط آسیبها بررسی شود بلکه باید تهدیدها هم شناسایی شود. باید هم در مقام رفع آسیب باشیم و هم در مقام دفع آسیبها باشیم. از فرصتها استفاده کنیم و تهدیدها را رفع کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر گفت: تهدیدهای اجتماعی استان بوشهر قبل از تبدیل به آسیب، شناسایی و برنامهریزی برای مقابله انجام شود.
آیت الله صفایی بوشهری افزود: برای پیشگیری از بروز آسیبهای اجتماعی باید با دانش، دقت و به دور از احساس اقدام کرد و جامعهای موفق است که از آسیبها و تهدیدهای موجود جلوتر باشد و بتواند آنها را خنثی کند.
امام جمعه بوشهر افزود: اگر کار به صورت علمی نباشد و آمارها صحیح نباشد برنامه ریزی ما هم اشتباه خواهد بود. باید تلاش شود که جلوی آسیبها را گرفت و یا اینکه آن را به حداقل رساند. در این زمینه باید با دانش ورود کرد و با مسائل به صورت احساسی برخورد نشود.
وی با اشاره به اینکه اعلام شده به ازای هر سه ازدواج یک طلاق در استان بوشهر ثبت شده است، افزود: باید این آمار راستی آزمایی شود و دلایل آن مورد بررسی قرار گیرد که چرا چنین مسائلی رخ داده است.
آیتالله صفایی بوشهری به آموزشهای مجازی از طریق سامانه شاد اشاره کرد و ادامه داد: چند نوجوان دست به خودکشی زدند. فوراً کارگروهی از روانشناسان و جامعهشناسان تشکیل شد و نتایج خوبی داشت و این مسئله فروکش شد.
وی خاطرنشان کرد: آسیبهای اجتماعی باید از منظر پیشگیری دنبال شود و نه اینکه بعد از وقوع آسیب دنبال رفع آن باشیم. جامعه موفق در عرصه اجتماعی باید ۱۰ تا ۱۵ سال از زمان خودش جلوتر باشد و تهدیدها را پیشبینی و پیشگیری کند.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بوشهر با اشاره به تحقق سند فرهنگ عمومی استان گفت: دستگاههای مختلف کارهای خوبی را در این زمینه انجام دادهاند و کارها باید تجمیع شود و اولویتها مشخص شده و برای پیشگیری و درمان طراحی لازم انجام شود.
نظرات
0