
بهمیاری نیروی انسانی توانمند را یکی از ارکان اساسی توسعه کشور دانست و گفت: دانشگاه ملی مهارت استان بوشهر با سه دانشکده و حدود سه هزار دانشجو در ۳۷ رشته، بهعنوان بزرگترین سازه مهارتی استان، در حال تربیت نیروی تکنسین و کارشناس برای صنایع مختلف است.
بهمیاری با اشاره به ماهیت عملی آموزشها در این دانشگاه افزود: قریب به ۷۰ درصد دروس بهصورت عملی ارائه میشود و این ویژگی، نرخ اشتغال فارغالتحصیلان دانشگاه را نسبت به بسیاری از دانشگاهها بالاتر برده است.
وی با اشاره به مطالعهای از بانک جهانی در خصوص آموزشهای فنی و حرفهای گفت: اساتید این حوزه باید هم در صنعت تجربه داشته باشند و هم بر مفاهیم نظری مسلط باشند، از اینرو وظایف و مسئولیتهای آنان سنگینتر است. من قدردان زحمات اساتید دانشگاه هستم که پیشگام آموزشهای مهارتی در استاناند.
رئیس دانشگاه همچنین به توسعه رشتههای دریایی در دانشگاه اشاره کرد و افزود: با توجه به ظرفیتهای اقتصادی دریا محور استان، خوشبختانه توانستیم این رشتهها را در استان مستقر کنیم و دیگر نیاز نیست دانشآموزان برای ادامه تحصیل راهی نقاط دور کشور شوند.
وی در ادامه به موضوع زیرساختهای آموزشی پرداخت و با اشاره به کمبودهای موجود، از تخصیص ۶۰ میلیارد تومان اعتبار از محل مسئولیتهای اجتماعی نفت خبر داد.
به گفته او، این اعتبار صرف پروژههایی همچون احداث ساختمان اداری و آموزشی در دانشکده پسران، کارگاهها و فضاهای آموزشی در دانشکده دختران و ساخت دیوار دانشگاه خواهد شد که مناقصه آن در خردادماه برگزار میشود.
در پایان این آیین، با اهدای لوح سپاس و هدایایی نمادین، از استادان فرهیخته، خیرین ارجمند و نیکوکاران گرانقدر حوزه آموزش که با همت والا و کوشش ماندگار خود در ارتقای سطح علمی و فرهنگی جامعه نقشآفرینی کردهاند، تجلیل و قدردانی بهعمل آمد.
نظرات
0