گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
آغاز عملیات اجرایی آب شیرین‌کن تنگستان
امید به رفع کم‌آبی در تنگستان با احداث آب شیرین‌کن 7500 مترمکعبی
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر گفت: عملیات اجرایی آب شیرین‌کن ساحلی تنگستان با ظرفیت 7500 مترمکعب آغاز شد. انتظار می‌رود با احداث این آب شیرین‌کن، بخش زیادی از مشکلات کم‌آبی در شهرستان تنگستان حل شود.

ابوالحسن عالی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، در نشست خبری یکشنبه‌های پاسخگویی مدیران دستگاه‌های اجرایی، به تشریح وضعیت آب شرب استان پرداخت.

عالی در این نشست با اشاره به تولید روزانه 430 هزار مترمکعب آب در استان، اظهار داشت: این میزان آب برای تامین نیاز 480 هزار مشترک در سطح استان بوشهر استفاده می‌شود.

وی با بیان اینکه آب مورد نیاز استان از طریق آبشیرین‌کن‌ها، خطوط انتقال آب از کازرون و چاه‌های حفر شده تامین می‌شود، افزود: 90 درصد از درآمد شرکت آب و فاضلاب استان از طریق فروش آب در مناطق شهری و 10 درصد از طریق فروش آب در روستاها به دست می‌آید.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر با اشاره به الگوی مصرف آب در استان، خاطرنشان کرد: متوسط پرداخت آب به ازای هر خانوار در استان در سال 1402، روزانه 1000 تومان بوده است که پرداخت کامل آب‌بهای مصرفی توسط مردم انجام شده است.

عالی در ادامه به طبقات مصرف آب در استان اشاره کرد و گفت: یک چهارم از مشترکین در محدوده الگوی مصرف قرار دارند، بیش از نیمی از مشترکین تا دو برابر الگو و حدود یک پنجم از مشترکین بیش از دو برابر الگو آب مصرف می‌کنند.

وی با بیان اینکه سرانه تولید آب در استان 320 لیتر به ازای هر نفر در شبانه‌روز است، تصریح کرد: نقطه تلاقی تولید و رضایت مردم 600 تا 650 لیتر است که این رقم 4 برابر الگوی استاندارد 150 لیتری وزارت نیرو است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهربا تأکید بر ضرورت بهینه‌سازی مصرف آب، خاطرنشان کرد: با توجه به کمبود منابع آبی در استان، ضروری است که همه مردم در مصرف آب صرفه‌جویی کنند.

پیشرفت چشمگیر پروژه‌های آب و فاضلاب در استان بوشهر

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر از پیشرفت قابل توجه پروژه‌های آب، فاضلاب و آب شیرین‌کن در این استان خبر داد.

حوزه فاضلاب:

    16 پروژه فاضلاب به ارزش 2500 میلیارد تومان در حال اجرا است.

    با احداث دو ایستگاه پمپاژ فاضلاب گناوه، 5000 خانوار از خدمات فاضلاب بهره‌مند خواهند شد.

    در بوشهر نیز با اخذ مجوز شورای ترافیک، دو هزار خانوار تحت پوشش شبکه فاضلاب قرار می‌گیرند.

    با اتمام پروژه‌های فاضلاب، 10 هزار خانوار در مجموع از خدمات جمع‌آوری و دفع بهداشتی فاضلاب بهره‌مند خواهند شد.

    مراحل اداری فازهای 1 و 2 فاضلاب عالیشهر به پایان رسیده و منتظر تامین اعتبار هستیم.

    550 میلیارد تومان اعتبار برای فاضلاب در سفر ریاست جمهوری مصوب شده که 150 میلیارد تومان آن دریافت شده و مابقی امسال تخصیص می‌یابد.

حوزه آب:

    75 پروژه عمده آب در حال اجرا با حجم اعتبار 4000 میلیارد تومان است که عمدتاً در مناطق روستایی اجرا می‌شود.

حوزه آب شیرین‌کن:

  7 پروژه آب شیرین‌کن در حال ساخت است.

    در حال حاضر بیش از 100 هزار مترمکعب آب شیرین‌کن در حال تولید است که 125 هزار مترمکعب دیگر در حال احداث است و یک پروژه 10 هزار مترمکعبی دیگر منتظر مجوز است. این پروژه‌ها تا سال 1404 به طور کامل وارد مدار خواهند شد.

    بخشی از این پروژه‌ها امسال به بهره‌برداری می‌رسند:  آب شیرین‌کن دیر (4000 مترمکعب)، فاز 2 بوشهر (10 هزار مترمکعب) در پاییز، سیراف و جم (بین 5 تا 10 هزار مترمکعب)، عسلویه (5000 مترمکعب)

عالی خاطرنشان کرد: با تلاش‌های انجام شده، شاهد پیشرفت قابل توجهی در پروژه‌های آب و فاضلاب استان بوشهر هستیم. با تکمیل این پروژه‌ها، شاهد افزایش قابل توجه کیفیت زندگی مردم در این استان خواهیم بود.

آغاز عملیات اجرایی آب شیرین‌کن ساحلی تنگستان و برنامه‌های آبرسانی به بوشهر

ابوالحسن عالی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر، از آغاز عملیات اجرایی آب شیرین‌کن ساحلی تنگستان با ظرفیت 7500 مترمکعب خبر داد. وی ابراز امیدواری کرد با احداث این آب شیرین‌کن، بخش زیادی از مشکلات کم‌آبی در شهرستان تنگستان حل شود. علاوه بر این، آقای عالی به نیاز شهر بوشهر به 10 پروژه زون‌بندی با اعتبار 2000 میلیارد تومان اشاره کرد. وی بیان داشت که بخشی از این پروژه‌ها انجام شده و هدف از اجرای این طرح‌ها، کاهش تنش آبی در شهر بوشهر است.

مدیرعامل آب و فاضلاب استان بوشهر در ادامه گفت: پس از اتمام زون‌بندی، نوبت به اصلاح و نوسازی شبکه فرسوده آبرسانی شهر بوشهر می‌رسد. وی با بیان اینکه برای انجام این کار به سرمایه‌گذاری 500 میلیارد تومانی در سال نیاز است، افزود: در صورت تامین مالی، می‌توانیم شبکه آبرسانی بوشهر را در یک بازه زمانی 3 تا 4 ساله به طور کامل نوسازی و بهسازی کنیم و خدمات مطلوب‌تری به مردم ارائه دهیم.

جهاد آبرسانی برای 193 روستای بوشهر و برخورد با انشعابات غیرمجاز

مدیر عامل آب و فاضلاب استان بوشهر تاکید کرد: در راستای طرح جهاد آبرسانی، 193 روستای استان بوشهر تحت پوشش آبرسانی قرار خواهند گرفت و تنش آبی در این روستاها کاهش خواهد یافت که ارزش پایه قرارداد این طرح حدود 800 میلیارد تومان است.

ایشان افزود: با اجرای این طرح، 30 هزار مترمکعب مخزن جدید احداث، 200 کیلومتر خط انتقال و 200 کیلومتر شبکه توزیع و نوسازی خواهد شد و هدف از این طرح، آبرسانی به 193 روستا و خارج کردن 153 روستا از تنش آبی تا پایان سال است.

انشعابات غیرمجاز:

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان بوشهر همچنین به معضل انشعابات غیرمجاز آب اشاره کرد و گفت: عمده این انشعابات در شهرستان‌های دشتستان، بوشهر وعسلویه متمرکز هستند. وی از تشکیل سه اکیپ مجزا برای برخورد با این انشعابات خبر داد و گفت: در دو سال گذشته، بیش از 5000 انشعاب غیرمجاز جمع‌آوری شده است، اما همچنان تعداد این انشعابات دو برابر تعداد انشعابات جمع‌آوری شده است.

شناسه خبر : 15392
تاریخ : 1403/2/30 19:55:43
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/rtZ7eZ
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
برچسب ها #ابوالحسن عالی #مدیر عامل آب و فاضلاب استان بوشهر #نشست خبری #دریاکنار

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.