به گزارش نشریه دریاکنار و نقل از روابط عمومي اداره كل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر، سخاوت اسدي در نشست بازنگری و عقد تفاهم نامه جدید طرح توانمندسازی نیروی ماهر مورد نياز شركت هاي مستقر در منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس ،اظهار كرد: آموزش هاي مهارتي بر اساس نيازسنجي شركت هاي مستقر در منطقه برگزار شد تا نيروهاي آموزش ديده در كوتاه ترين زمان ممكن جذب بازار كار شوند.
وي با بيان اينكه آموزش ها در سال جاري بر اساس مشاغل مورد نياز و دركوتاه ترين زمان ممكن برگزار شوند،افزود: اولویت موارد آموزشی، رفع نیاز طرحهای صنعتی در حال اجرا و طرحهای بهره برداری شده در پارس جنوبی است و امیدواریم بتوانیم رسالت خود در زمینه توانمند سازی جوانان منطقه جهت ورود به بازار کار را تسریع نماییم.
اسدي با تاكيد بر اينكه آموزش ها بر اساس نياز روز و بازار كار ارايه خواهد شد، اضافه كرد: بايد چارچوبي را را براي اجراي دوره هاي مهارتي طراحي كنيم تا بتوانیم افراد بیشتری، با میزان آموزش بیشتری را تحت آموزش قرار دهیم که این مجموعه آموزشها بتواند تعداد تخصص جامع تر ی از نیاز صنایع پارس جنوبی را پوشش دهد.
مدير عامل سازمان منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس از انعقاد تفاهم نامه جديدي بين اين سازمان و سازمان آموزش فني و حرفه اي براي توانمندسازي جوانان استان بوشهر در جهت اشتغال در صنايع مستقر در منطقه پارس جنوبي خبر داد و گفت: بر اساس اين تفاهم نامه جديد آموزش هاي مهارتي بر اساس نياز صنايع و بصورت سالانه بروز شده تا نياز نيروي ماهر در منطقه ويژه اقتصادي انرژي پارس در كوتاه ترين زمان ممكن برطرف شود.
مدير كل آموزش فني و حرفه اي استان بوشهر هم از توجه مدیر عامل سازمان منطقه ویژه اقتصادي انرژي پارس به مقوله آموزش و مهارت آموزي جوانان تقدير كرد وگفت: در ۱۰ سال گذشته افراد متناسب با 90 حرفه مهارتي در سطح استان بوشهر توانمند شده و با رصد اشتغال اين مهارت آموختگان بيش از 60 درصد آنها در منطقه ويژه و مابقي در سطح استان مشغول به كار هستند.
عبدالمجيد دراهكي ا بیان اینکه حدود 8 هزار استاندارد آموزش مهارتی در سازمان آموزش فنی و حرفه ای در حوزههای مختلف تدوین شده و از نظر ظرفیتهای مهارتی کمبودی احساس نمیشود افزود: با وجود ظرفیتهای موجود در مراکز آموزش فنی و حرفه ای در استان بوشهر و وجود مربیان ماهر و با تجربه در کنار تجهیزات به روز، این اداره کل آمادگی کامل دارد حرفههای آموزشی مورد نیاز را با هماهنگی صاحبان صنعت در شهرستانهای استان برگزار کند.
وي توسعه مهارتآموزی را بر اساس نیاز بازار کار و صنایع مستقر در استان دانست واظهار داشت: اقتصاد مقاومتی، جهش تولید و اشتغال با توسعه آموزشهای مهارتی در بخشهای مختلف با همكاري شركاي آموزشي میسر میشود.
دراهكي به انتعقاد تفاهم نامه جديد اشاره كرد و افزود: تفاهم نامهای که در آينده نزديك منعقد خواهد شد دو بخش دارد؛ یک بخش آموزش جهت مهیا نمودن نیروهای عملیاتی و بهره برداری و بخش دیگر آموزش و توانمندسازی کارآفرینان منطقه در ۴ شهرستان جنوبی استان بوشهر است.
مدير كل آموزش فني و حرفه اي بوشهر گام نهادن صنایع در توانمندسازی مهارتی جوانان استان بوشهر را پیشرفتی مهم برای توسعه مهارت آموزی دانست و تاکید کرد: فنی و حرفهای توجه ویژهای برای توانمندسازی جوانان این استان در همه رشتهها به خصوص حوزه نفت و گاز و حرفه های جنبی دارد و در این راستا ازهیچ تلاشی دریغ نمیکند.
دراهكي به تجهيز و راه اندازي مركز آموزش فني و حرفه اي گاز كشور در شهرستان عسلويه نيز اشاره كرد و گفت: بخش اعظم تجهیزات و ساختمان فنی و حرفهای شهرستان عسلویه نیز تکمیل شده و افتتاح رسمی این مرکز در دهه فجر امسال صورت خواهد گرفت.
نظرات
0