به گزارش نشریه دریاکنار و نقل از روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر، حسین اسدی راد در نشست با مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان اظهار داشت: نیاز به آموزش و داشتن مهارت در بین مددجویان بهزیستی قابل لمس بوده و شرایط اقتصادی و وضعیت موجود کشور حکم میکند که گذراندن دوره های مهارتی و داشتن حمایت های لازم جهت ورود به بازار کار لازم و ضروری است.
وی تصریح کرد: موضوع اشتغال مددجویان بهزیستی محقق نخواهد شد مگر با فرهنگسازی و تعامل با شرکای اجتماعی و تشویق مددجویان به فراگیری مهارت های مورد نیاز بازار و نیز ارائه بسته های تشویقی از قبیل تسهیلات که در ایجاد نشاط اجتماعی و کاهش آسیب های اجتماعی می تواند نقش موثری داشته باشد.
اسدی راد با اشاره به اینکه آموزشهای مهارتی مددجویان امری دارای اولویت در این نهاد حمایتی است افزود: با همکاری و تعامل در آموزش، مهارت آموزی و توانمندسازی مددجویان میتوان در راستای ایجاد اشتغال پایدار برای این قشر اثرگذار بود.
مدیر کل بهزیستی بوشهر تاکید کرد: بهزیستی با اجرای برنامه های گوناگون مهمترین رویکرد خود را توانمندسازی افراد تحت حمایت در حوزه های مختلف می داند، که این مهم محقق نمی شود مگر با آماده نمودن جامعه هدف و هدایت آنها به سمت فراگیری مهارتهای فنی و حرفه آموزی براساس پتانسیل های بومی هر منطقه ،تا پس از کسب مهارت با حمایت سازمان بهزیستی بتواند در ایجاد اشتغال پایدار قدم بردارند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر نیز با بیان اینکه توانمندسازي مددجويان بهزيستي در گرو فراگیری آموزش هاي فني و حرفه اي است، گفت: با برنامه ریزی صورت گرفته در سال گذشته بیش از 2 هزار و 754 نفر از مددجویان بهزیستی با آموزش های مهارتی در گروه های هدف 6 گانه توانمند شده اند.
عبدالمجید دراهکی با تاکید بر اینکه آموزش فنی و حرفهای برای ارائه آموزشها به منظور توانمندسازی مددجویان و معلولان تمام توان آموزشی خود را بکار خواهد برد، اضافه کرد: آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر در راستای سیاستهای سازمان متبوع نقش بهسزایی در آموزش و ارائه مهارتهای فنی و حرفهای به اقشار آسیبپذیر و جامعه هدف بهزیستی، از جمله معتادان بهبود یافته،زنان سرپرست خانوار،ساکنین سکونتگاه های غیر رسمی،آسیب دیدگان اجتماعی از اعتیاد،زندانیان و نیز جامعه معلولان داشته است.
وی با اشاره به وجود 10 کارگاه آموزش مهارتی در کمپ های ترک اعتیاد استان بوشهر تصریح کرد: آموزش فنی و حرفهای در نظر دارد ر سال جاری با برنامهریزی صحیح و استفاده از ظرفیت بیش از 40 کارگاه مهارتی در سطح مناطق آسیب پذیر اجتماعی نسبت به توانمندسازی نیرویهای انسانی آسیب دیده و معلول برای تسهیل در ورود به بازار کار اقدام کند.
دراهکی با بيان اينكه آموزش هاي مهارتي در حوزه آسيب هاي اجتماعي در بخش هاي معتادين بهبود يافته،افراد داراي معلوليت،خانواده هاي آسيب ديده از اعتياد،پناهندگان اتباع خارجي،زنان خانه دار بد سرپرست،زنان سرپرست خانوار،زندانيان و سكونتگاه هاي غير رسمي ارايه مي شود،اضافه كرد: اين سازمان با مهارت آموزي به آسيب ديدگان اجتماعي در صدد توانمند سازي ذهني وحرفهاي آنان براي كاهش آسيبهاي اجتماعي در جامعه است.
نظرات
0