به گزارش نشریه دریاکنار و نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر، مهدی آذرپندار در نشست با فعالین حوزه سینمایی استان بوشهر، بیان کرد: با این حال باید بدانیم ۲تا ۳ هزار شهر داریم که تمامی آنها اعتقاد به داشتن استعدادها و دفاتر سینمایی دارند.
وی عنوان کرد: اکنون در مراکز تمام استانها دفتر سینمایی وجود دارد و برای احداث دفترهای جدید مناطق کم برخوردار در اولویت قرار دارند.
آذرپندار افزود: در حوزه تامین تجهیزات نیز اینکه ۱۲ سال دفاتر سینما تجهیز نشدند مشکلی در سطح کلان است که بودجه خوبی جدا از اعتبار دفاتر سینمای جوانان برای تجهیز این مراکز تدارک دیده شده و این مهم تا پایان سال محقق خواهد شد.
وی یادآور شد: در توافق با استانداران مختلف تفاهمنامه ای منعقد خواهد شد تا هر دفتر سینمایی ۲۵۰ میلیون تومان از محل اعتبارات استانداری و ۲۵۰ میلیون تومان اعتبار نیز از انجمن سینمای جوانان ایران برای تجهیز به امکانات مناسب دریافت کند.
آذرپندار در بخش دیگری اظهار کرد: در حوزه تولیدات سینمایی از ابتدای سال جاری ۴۳۰ میلیون تومان اعتبار به استان بوشهر اختصاص داده شد که به دلیل تشکیل نشدن شورای پیچینگ (هنر ارائه فیلمنامه به یک سرمایهگذار برای تامین سرمایه موردنیاز در تولید فیلم است) حتی ریالی از آن هزینه نشده است.
وی یادآور شد: در بین فعالان سینمایی استان بوشهر ناامیدی مشهود است که با توجه به بودجههای اختصاص داده شده امید است با رویکرد امیدوارانه به این حوزه نگاه شود.
آذرپندار یادآور شد: بوشهر ظرفیت بالایی در حوزه فعالیتهای سینمایی دارد ولی با این وجود چند سالی است که در جشنوارههای اصلی غایب است.
وی ادامه داد: در راستای حمایت از فعالیتهای حوزه سینما برای نخستین بار در تاریخ انجمن سینمای جوانان ایران سالی پنج نفر از بین فیلم اولی ها به بنیاد فارابی معرفی خواهند شد تا هزینه تولید فیلم آنها تامین شود.
آذرپندار در پاسخ به انتقادی مبنی بر نبود دوره آموزش بازیگری در انجمن سینمای جوانان اظهار کرد: آموزش بازیگری و گریم هیچگاه در انجمن سینمای جوان نبوده و مجموعه دلایلی دارد.
وی گفت: آموزش بازیگری پیچیدگی خاص خود را دارد و به همین سبب به دنبال آن نرفتیم آن هم در شرایطی که خیلی متقاضی و درآمد دارد اما با این حال شاید معایبش به محاسنش بچربد.
نظرات
0