در این آیین مدیرکل نوسازی و تجهیز مدارس استان بوشهر با اشاره به نقش خیران در حل مشکلات فضا و تجهیزات آموزشی مدارس، اظهار داشت: در شش ماه نخست امسال 32 پروژه فضای آموزشی تحویل آموزش و پرورش استان بوشهر شد.
26 مدرسه توسط خیران حقیقی و حقوقى ساخته شد
احمدی سرمایهگذاری در ساخت 32 پروژه یاد شده را 185 میلیارد تومان دانست و بیان کرد: 140 کلاس در پروژههای یاد شده ساخته و تحویل آموزش و پرورش استان بوشهر شد.
وی اضافه کرد: از 32 پروژه فضای آموزشی تحویل 26 مدرسه آن توسط خیران حقیقی و حقوقى ساخته شده است.
توسعه علمی جز با فراهم شدن زیرساختها محقق نمیشود
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر نیز با اشاره به توسعه پایدار و نقش آن در توسعه دیگر حوزهها خاطرنشان کرد: توسعه پایدار منجر به عزت، اقتدار، رفاه، آسایش و سربلندی جامعه و توسعه دیگر بخشها را فراهم میکند.
محمد هادی رستمیان زیربنا توسعه همه جانبه را مبنای توسعه علمی دانست و بیان کرد: توسعه علمی جز با فراهم شدن زیرساختها محقق نمیشود که در این راستا زیرساخت سختافزاری و نرمافزاری در توسعه علمی نقش مهمی ایفا میکند.
وی خدمات خیران مدرسهساز را مورد ستایش قرار داد و تصریح کرد: ساخت مدرسه با مشارکت خیران در توسعه علمی و همه جانبه کشور نقش اثرگذاری دارد که مشارکت خیران مدرسهساز درخور تحسین و ستایش است.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر بر توجه به ترویج فرهنگ مشارکت در ساخت مدرسه و فضای آموزشی و تجهیزاتی تأکید کرد و گفت: اصحاب رسانه در این عرصه باید بیشتر نقشآفرینی کنند.
رستمیان کیفیت ساخت مدارس در استان بوشهر را مطلوب دانست و خاطرنشان کرد: با تلاش و مشارکت خیران و سازمان نوسازی و توسعه، مدارس خوب و باکیفیت ساخته شده است.
5 هزار فضای آموزشی نیمه تمام در کشور وجود دارد
مدیرکل نظارت و هماهنگی اجرا طرحهای سازمان نوسازی مدارس کشور نیز با بیان اینکه پنج هزار فضای آموزشی نیمه تمام در کشور وجود دارد تصریح کرد: بالای 70 درصد این مدارس معادل 4 هزار فضای آموزشی خیرساز است.
ناصر فتحی با بیان اینکه 30 تا 35 درصد فضاهای آموزشی کشور به وسیله خیرین مدرسه ساز احداث میشود اضافه کرد: آمار مشارکت خیرین مدرسهساز در پروژههای آموزشی استان بوشهر بیش از 50 درصد است.
وی با اشاره به ساخت مدرسه با همکاری دولت و خیر افزود: وقتی مدرسه با مشارکت دولت و خیر ساخته میشود انتظار میرود دولت نیز سهم خود را پرداخت کند تا پروژه در کمترین و کوتاهترین زمان ممکن به سرانجام برسد.
سرانه آموزشی استان بوشهر 6.5 است
فتحی ادامه داد: طولانی شدن روند اجرا پروژهها با توجه به تورم موجب افزایش هزینههای اجرایی سالانه و طولانی شدن روند اجرا پروژهها میشود که سبب ناراحتی و گلهمندی خیرین مدرسه ساز از دولت میشود.
مدیرکل نظارت و هماهنگی اجرا طرحهای سازمان نوسازی مدارس کشور سهم استان بوشهر از محل اعتبارات ملی را بیش از 120 میلیارد تومان دانست و خاطرنشان کرد: در کنار آن 100 میلیارد تومان اعتبار استانی نیز در نظر گرفته شده که تاکنون تخصیص ناچیزی در استان داشته است.
فتحی با بیان اینکه سرانه آموزشی استان بوشهر 6.5 است گفت: این آمار از میانگین 5.2 کشور بالاتر است هرچند در برخی از شهرستانهای استان باید این سرانه تقویت شود.
نظرات
0