دهکدهای در قفس(مجموعهی غزلهای امینالله ابراهیمی) از سوی بنیاد جهانی سبزمنش منتشر شد
مجموعهی شعری امینالله ابراهیمی(عضو محترم بنیاد جهانی سخنگستران سبزمنش) زیر عنوان( دهکدهای در قفس) از سوی واحد انتشاراتی سبزمنش و نشر پِژوهشی نوآوران شریف، در ایران تن پوش چاپ به تن کرد و راهی بازار کتاب شد.
دهکدهای در قفس در 190 صفحه با قطع رقعی شامل 180 قطعه غزل آقای امین الله ابراهیمی بوده که با ویراستاری محترم استاد میرویس هروی و طرح جلد آقای عبدالله نیازی، بعد از طی مراحل قانونی و گرفتن شابک بین المللی، رده بندی کنگره، رده بندی دیویی و شماره کتابشناسی ملی، امروز در تهران چاپ و منتشر شده است.
احمدشاکر عطیش در بخشی از تقریظ خود بر این کتاب نوشته است:
(غزلهای این کتاب، آینه تمام نمای دردها و رنجهای یک دل عاشق است که در مسیر عشق و فراق، از امید و یأس، از غم و شادی، و از تمام طیفهای احساس میگذرد. شاعر با استفاده از استعاره و کنایه، در کلام خود زیبایی و عمق جدیدی میآفریند و بیان میکند که حرفهای بسیار دیگری برای گفتن دارد. از جمله نکات قابل توجه در سرودههایش، احساس عمیق و راستین شاعر است. او بدون ریا و تصنع، احساسات خود را با سادگی و صداقت بیان میکند و خواننده را در مسیر احساس خود همراه میکند.)
همچنان در بخش سخن سبزمنشِ این مجموعه آمده است:
(بنیاد جهانی سخنگستران سبزمنش به عنوان یک نهادِ مستقلِ فرهنگی و جهانشمول به قول پروفسور سید حسن امین: (به پایمردی و درایت مؤسس و دبیرکل اجرایی آن(محترم الحاج دکتر بسمالله شریفی، شهروند شرافتمند، حقوقدان و شاعر افغانستانی) با رویکرد فرهنگی- ارزشی، اواخر سال 1394 خورشیدی در افغانستان تاسیس شده و اکنون در پیِ تلاش¬های مؤثر دوستداران سبزمنش از حوزه ملی افغانستان به 31 کشور دنیا توسعه و گسترش یافته است.
بنیاد جهانی سبزمنش با درک رسالت فرهنگی و ارزشی؛ متعهد به تشویق و رشد شخصیت¬های فرهنگی بوده، میکوشد با نشر آثار مفید، مؤثر و مورد نیاز جامعه به ویژه شعر و ادبیات، سهمی هرچند اندک در آگاهی بخشی، توسعهی فکر، معنویت، فرهنگ، ادب و معرفت انسانی ایفا نماید.
واحد انتشاراتی بنیاد جهانی سبزمنش افتخار دارد که مجموعهی شعری امین الله ابراهیمی(عضو محترم بنیاد جهانی سخنگستران سبزمنش) را زیر عنوان(دهکدهای در قفس) که از سوی محترم میرویس هروی(عضو شورای مؤسسان بنیاد جهانی سبزمنش) ویراستاری شده است را پیشکش شما عزیزان مینماید).
گفتنیست، آقای ابراهیمی سال ۱۳۷۸ خورشیدی در یک خانواده علمدوست در اسکان از توابع ولسوالی جرم ولایت بدخشان چشم به جهان گشوده و به عنوان عضو فعال بنیاد جهانی سبزمنش در قالبهای (غزل، دوبیتی، رباعی، تک بیتی، مثنوی و مخمس) می سراید و از دانشکده ژورنالیزم آویزه کارشناسی دارد.
نمونهی شعر این مجموعه:
پارسیست
مینوسم نامهها و واژگانم پارسیست
واژهواژه در بیان و در زبانم پارسیست
میپرم پروانهوار اندر فضای دهر خویش
هم زمین و کوه و دشت و آسمانم پارسیست
می ننوشم بادهی دیگر نخواهم باز من
جرعهجرعه واژهها در استکانم پارسیست
گو سخن دُر دری و از کلام مولوی
گوش میدارم عزیز من روانم پارسیست
پاسدارم رستم و شهنامهی فردوسیام
هر مکان و هر کجا وردِ زبانم پارسیست.
فرشته خصال
چه میشود که برقصی تو در هوای خودت
بخوانی این غزلم را تو با صدای خودت
بیا که باز نویسم ز شرح حالِ خودم
نویس بهر من از اصلِ ماجرای خودت
ز واژه واژه منِ خسته شعرِ تر گویم
برای هیچ کسی نیست جز برای خودت
بیا و دَر به رخم باز کن فرشته خصال
ببر درونِ همان کلبه این گدای خودت
تو یک نظر بکن از روی عشق بر سویم
هزار جانِ گرامِی من فدای خودت.
نظرات
0