به گزارش دریاکنار و نقل از پایگاه اطلاعرسانی دولت، دکتر مسعود پزشکیان و اعضای هیئت وزیران امروز هم با حضور در نشستهای متعدد، هم با سفر به مقاصد داخلی و خارجی و هم با بازدید از نمایشگاهها و سخنرانی در همایشهای مختلف، بخشی از وعدههای دولت را در مرحله عملیاتیشدن قرار دادند و با شنیدن دغدغهها و مطالبات، پیگیری آنها را به برنامههای کاری خود افزودند.
تاکید رئیسجمهور بر کاهش مصرف انرژی
دکتر مسعود پزشکیان امروز در نشستی با مدیران وزارت نیرو و نفت ضمن استماع گزارش سوخت نیروگاههای حرارتی کشور به شرایط ناترازی انرژی کشور در کشور اشاره کرد و با تاکید بر لزوم حفط صداقت دولت با مردم، تصریح کرد: از مردم بخواهیم که برای عبور از شرایط بحرانی فعلی قدم اول که صرفهجویی است را پیش گیرند و وزارت نفت و نیرو هم برای هر پروژهای که برای کاهش مصرف طراحی میکند، پیوست رسانهای لازم را در نظر بگیرد.
پیشبرد پروژه مشترک ریلی با روسیه تسریع میشود
دکتر پزشکیان همچنین در نشستی با وزیر راه و شهرسازی و سفیر ایران در روسیه حاضر شد و پس از بررسی آخرین گزارشها، بر تسریع در ساخت کریدور خط آهن شمال جنوب از مسیر آستارا به رشت تأکید کرد و گفت: تملک اراضی در طول این مسیر باید هر چه سریعتر انجام شود. تمامی دستورات لازم برای تأمین منابع لازم جهت تملک اراضی صادر خواهد شد و لازم است وزارت راه و شهرسازی هر چه سریعتر این کار را انجام دهد.
در این نشست همچنین آخرین اقدامات مربوط به ساخت کریدور ریلی شمال - جنوب از آستارا به رشت و نیز خط آهن پارس آباد به بندر عباس مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
سفر وزیر دفاع به سوریه برای توسعه و تقویت حوزه دفاعی و امنیتی
امیر عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح هم امروز در راس هیئتی به سوریه سفر کرد و در بدو ورود به دمشق در جمع خبرنگاران اظهار داشت: کشور جمهوری عربی سوریه نقش بسیار پررنگ و راهبردی در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران دارد. به همین مناسبت به دعوت وزیر دفاع سوریه به دمشق سفر کردیم و انشالله دیدارهایی را با مقامات سیاسی و نظامی خواهیم داشت تا جنبههای مختلف روابط دو کشور بهویژه در حوزه دفاعی و امنیتی را بررسی کنیم و ببینیم به چه شکلی میتوان توسعه داد و تقویت کرد.
افتتاح نخستین کارخانه فرآوری خشکبار در رفسنجان
محمد اسلامی، ریيس سازمان انرژی اتمی ایران و غلامرضا نوری قزلجه وزیر جهادکشاورزی هم صبح امروز راهی استان کرمان شدند تا نخستین کارخانه آلودگیزدایی و فرآوری خشکبار بر مبنای استفاده از فناوری پلاسما را مورد بهرهبرداری قرار دهند.
این کارخانه با شعار «پشتیبان سلامت غذایی، در مسیر صنعت نوآور»، ظرفیت پذیرش ۳ تن محصول در هر ساعت را دارد و در فاز نخست آن، سالانه ۶ هزار تن خشکبار نظیر پسته، بادام، بادام زمینی و محصولاتی مانند ذرت، غلات، دانههای روغنی، حبوبات، آلودگیزدایی و فرآوری خواهد شد.
دولت از فناوری هستهای برای حل مسائل و مشکلات بهرهگیری میکند
اسلامی همچنین در آیین بهرهبرداری از این کارخانه، با بیان اینکه سازمان انرژی اتمی ایران اهتمام ویژهای در زمینه استفاده از فناوری هستهای برای حل مسایل، بردن فناوری هستهای و نتایج استفاده از آن در زندگی مردم دارد، به ظرفیتهای گسترده فناوری پلاسمای سرد، اشاره کرد و گفت: مهمترین خدمات این فناوری را میتوان قابلیتسازی محصول دانست و با استفاده از فناوری پلاسما محصولات آفت نمیپذیرند و از ماندگاری بالاتری برخوردار خواهند شد.
برنامه وزیر کشاورزی برای اصلاح باغات
غلامرضا نوری قزلجه هم در جریان برگزاری آیین بهرهبرداری از این کارخانه، پسته را محصولی استراتژیک برای کشور دانست و گفت:یکی از برنامههای ما اصلاح باغات است. محدودیت آب یکی از مشکلات در حوزه کشاورزی محسوب میشود اما جزو وظایف فنی ماست که این مساله را مدیریت و رفع کنیم و اکنون در حال پیگیری برای مصرف بهینه آب هستیم.
دستیابی به زنجیره تولید «گاز طبیعی مایع»
حسین افشین معاون علمی رئیسجمهور نیز از دیگر اعضای دولت بود که صبح امروز میهمان مردم ارومیه شد تا بهرهبرداری از خط مصرف گاز مایع طبیعی در روستای قصریک را کلید بزند و با بازدید از دستاوردهای دانشبنیان و شنوای نظرات و مسائل نخبگان استان آذربایجان غربی شود.
او در جمع نخبگان آذری با بیان اینکه معاونت علمی و بنیاد ملی نخبگان تمرکز خود را بر ایجاد بستر مساعد فعالیت نخبگان در قالب شرکتهای دانشبنیان قرار داده است اظهار کرد: علت این سفر تمرکز و توجه جدی معاونت علمی و بنیاد نخبگان به موضوع استفاده از ظرفیتهای انسانی و سرزمینی در مسیر خلق ارزش افزوده اشتغال و حل راهبردیترین مسایل استانی است.
عزم وزارت ارتباطات برای همکاری با نخبگان و حل مسائل کشور
سیدستار هاشمی وزیر ارتباطات هم چهره دیگر دولت چهاردهم بود که کمتر از دو ماه پس از دیدار و گفتوگوی صمیمانه با ۱۰ رتبه برتر کنکور سراسری در گروه ریاضی و فنی و ماموریتدهی به پژوهشگاه ارتباطات برای بهکارگیری رتبههای برتر و استفاده از ظرفیتهای آنها، حالا شرایطی ایجاد کرده که رئیس این پژوهشگاه با دعوت از رتبههای برتر کنکور ریاضی به دفتر کار خود و گفتوگو با آنها، زمینههای اجرایی و عملیاتی کردن ایده را فراهم کند.
رییس پژوهشگاه ارتباطات در این جلسه ظرفیتهای موجود برای ارتباط و انجام همکاری های پژوهشی را تشریح کرد و با اشاره به دستور موکد وزیر ارتباطات برای جذب و به کارگیری نخبگان اظهار داشت: پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات به عنوان مهمترین مرکز تحقیقاتی حوزه فاوا در کشور همواره در کنار آیندهسازان و نخبگان کشور بوده و تلاش کرده است که از ظرفیت ایشان برای مسایل موجود بهرهگیری کند.
پروژه فیبر نوری و ارتباطات روستایی توسعه مییابد
وزیر ارتباطات البته در نشست ارائه گزارش وضعیت ارتباطات روستایی و فیبرنوری نیز که با حضور آنلاین مدیران کل استانی برگزار شد، با تاکید بر ضرورت تقویت ارتباط موثر مدیران کل ارتباطات استان ها با استانداران و نمایندگان مردم در مجلس، به پروژه فیبرنوری اشاره کرد و گفت: در این دوره رویکرد ما «اتصال» است. نگاه ما باید از زاویه دید مردم باشد و باید از زاویه دید مردم به عملکرد خود نگاه کنیم و نباید کیفیت انجام کار، فدای سرعت شود.
وزارت خارجه به صادرات آثار هنرمندان ایرانی کمک میکند
محمدجعفر قائمپناه معاون اجرایی رئیسجمهوری هم امروز به بازدید نمایشگاه صنایع دستی رفت و با بیان اینکه هنر و صنایعدستی مشمول تحریمهای ظالمانه نیست، تاکید کرد: دستگاههای مختلف از جمله وزارت امور خارجه میتوانند به فروش و صادرات آثار تولیدی هنرمندان ایرانی کمک کنند.
او ادامه داد: بهبود روابط سیاسی با همسایگان و دیگر کشورهای دنیا منجر به روابط فرهنگی و اجتماعی میشود و دولت در تلاش برای بهبود این مسیر است.
نظرات
0