به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، حمید حبیبی نیا اظهار داشت: برنامه مدیریت بهداشت محیط در ماه رمضان بهویژه شبهای قدر باهدف حفظ و ارتقای سلامت هموطنان از طریق نظارت بر ایمنی مواد غذایی، ایمنی آب، دفع فاضلاب و پسماند، بهداشت فردی و عمومی اجرا میگردد.
وی اضافه داشت: بهمنظور پیشگیری از بروز مشکلات بهداشتی و طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا و کاهش زمینه انتقال بیماریهایی نظیر کرونا، ۱۸ تیم متشکل از کارشناسان بهداشت محیط از کلیه مساجد سطح شهرستان بوشهر بازدید کردند.
این مقام مسئول عنوان داشت: علاوه بر نظارت بر بهداشت این اماکن، کارشناسان بهداشت محیط اقدام به کلر سنجی و نمونهبرداری از آب مصرفی و همچنین آموزش متصدیان محلهای برگزاری مراسم کردند.
وی بیان کرد: همچنین این کارشناسان در دو نوبت کاری به همراه کارشناسانی از اداره دامپزشکی و تعزیرات حکومتی از صنوفی نظیر آش، حلیم فروشی و... که بیشترین فعالیت را در ماه مبارک رمضان دارند بازدید کردند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تصریح کرد: با توجه به اهمیت کنترل و پیشگیری از بیماری کرونا ضروری است افرادی که در قرنطینه بیماری و یا دارای علائم بیماری هستند از حضور در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی خودداری نمایند.
مهندس حبیبی نیا توصیه داشت: همچنین این اماکن عمومی و مراکز تجمعی میبایست از تهویه مناسب برخوردار باشند و بر استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی تأکید نمایند.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت بروز هرگونه مشکل بهداشتی در محلهای برگزاری مراسم در ماه رمضان بهویژه شبهای قدر نسبت به ثبت و گزارش دهی در سامانه ۱۹۰ اقدام نمایند.
نظرات
0