افشین قطبی با بیان اینکه روز 17 مهر ماه (9 اکتبر) روز جهانی تخم مرغ می باشد اظهار داشت: به همین مناسبت هر ساله در سراسر دنیا برنامه های آموزشی ترویجی جهت فرهنگ سازی مصرف تخم مرغ و افزایش دانش تغذیه ای جامعه در مورد این محصول تهیه می گردد.
وی افزود: تخم مرغ منبع غنی پروتیین، اسیدهای چرب غیر اشباع، ویتامین های A ,E ,K, B ,D و مواد معدنی هم چون فسفر می باشد .
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: پروتیین تخممرغ یک پروتیین کامل، قابل جذب و دارای بیشترین اسید آمینه های ضروری برای بدن است که درصد جذب بالایی دارد، پروتیین تخممرغ هم در سفیده و هم در زرده آن وجود دارد که نسبت آنها ۶۰ درصد به ۴۰ درصد است.
قطبی گفت: در استان بوشهر نیز همگام با کل کشور همه ساله بدین منظور برنامه های متنوعی توسط دستگاه های مختلف ذیربط به منظور افزایش آگاهی عمومی در جهت اصلاح الگوی تغذیه و مصرف تخم مرغ به عنوان منبع پروتیین با کیفیت در سبد خانوار صورت می پذیرد.
نظرات
0