گلچینی از فرهیختگان عرصه اطلاع رسانی بوده که در توسعه آگاهی عمومی ایفای نقش می نمایند
اخبار فوری
آخرین اخبار
ورورد کمیسیون اصل ۹۰ به موضوع کیفیت نان در کشور
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس گفت: به منظور ارتقای سلامت خانواده‌ها و تشویق نانوایی‌ها به تولید نان کامل با چرخه پخت صحیح نرخ متفاوتی برای این واحد‌ها توسط وزارت خانه‌های کشور، جهاد و صمت تعیین می‌شود

علی خضریان در تشریح جلسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با موضوع افزایش کیفیت غنی سازی نان و بررسی عملکرد دستگاه‌ها در خصوص زنجیره ارزش نان اظهار داشت: این جلسه با حضور مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی، مدیران ارشد وزارت خانه‌های جهاد کشاورزی، بهداشت و اقتصاد و مرکز پژوهش‌های مجلس برگزار شد.

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس با بیان اینکه سبوس در بسیاری از کارخانجات کشور از آرد جدا می‌شود و این آرد ارزش غذایی بسیار پایینی دارد، ادامه داد: در همین خصوص کمیسیون اصل نود در جهت ارتقای سلامت خانوار‌ها و کاهش هزینه بخش درمان با استفاده از ظرفیت نظارتی خود به موضوع افزایش دسترسی مردم به نان کامل در ایران و اصلاح استاندارد کاهش درصد سبوس گیری آرد‌های سنتی ورود و از منظر نظارتی سوال‌های مشخصی برای توقف روند اشتباه کنونی مطرح کرد.

این نماینده مجلس افزود: افزایش کیفیت غنی‌سازی و کاهش ضایعات نان و رفع تأثیرات زیان‌بار مصرف نان سفید توسط خانوار‌ها و بررسی عملکرد دستگاه‌های مسئول در خصوص زنجیره ارزش نان و ارتقای بهره‌وری از موضوعات مطروحه در این جلسه بود که نمایندگان تشکل‌های صنفی و مراکز پژوهشی نظرات خود را در این خصوص بیان کردند.

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اصل نود خاطرنشان کرد: مقرر شد استاندارد آرد کامل مشتمل بر سبوس و جنین گندم و درصد نم زدگی برای انواع نان‌های سنتی توسط سازمان ملی استاندارد ظرف مدت ۳ ماه تدوین شود و یک الی ۳ آسیاب‌دار به عنوان تولیدکننده آرد کامل در همه استان‌ها از سوی شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با هماهنگی وزارت امور اقتصاد و دارایی مورد حمایت قرار گیرند. همچنین تدوین شیوه نامه پخت نان کامل ظرف مدت ۲ ماه توسط وزارت بهداشت، سازمان ملی استاندارد و سایر بخش‌های ذیربط انجام پذیرد و نرخ متفاوتی برای تولیدکننده آرد و نان کامل توسط وزارتخانه‌های کشور، جهاد کشاورزی و صمت تعیین شود.

شناسه خبر : 11006
تاریخ : 1402/6/22 04:46:33
لینک خبر :  https://daryaaknar.ir/sl/l2NMlJ
نویسنده خبر :
X

🔶سهیلا سلطانی
🔹 روزنامه نگار | مدرس
🔹 کارشناسی ارشد مدیریت دولتی  دانشگاه هرمزگان
🔹 لیسانس اقتصاد دانشگاه خلیج فارس
🔹 سردبیر  دریاکنار
🔹 کاندیدای ششمین دوره شورای شهر بوشهر
🔹 عضو صندوق هنر وزارت ارشاد
🔹 عضو هیات موسس انجمن خبرنگاران و روزنامه نگاران استان بوشهر

 
 
برچسب ها #نان #نانوایی #کیفیت #اصل نود #نشریه دریاکنار

نظرات

0
دیدگاه های ارسال شده توسط شما پس از تایید توسط مدیر سایت منتشر خواهد شد. پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشند منتشر نخواهند شد. پیام هایی که غیر از زبان پارسی یا غیر مرتبط باشند منتشر نخواهد شد.