به گزارش دریاکنار و نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر، مهندس احمد ایزدی در گففتگویی اظهار داشت : از آغاز طرح تشدید نظارت ویژه نوروز و ماه مبارک رمضان 1401 در شهرستان دشتی ، با فعال سازی اکیپ های کشیک ثابت و سیار و اکیپ کشیک نظارت کشتارگاه دام ، تا کنون 900 بازدید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی انجام شده است .
وی افزود : شهرستان دشتی دارای بیش از 110 مرکز عرضه فرآورده های خام دامی است که در روند اجرای طرح تشدید نظارت که از 13 اسفند 1402 آغاز شده است و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد ، تمامی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی فعال در سه بخش مرکزی ، کاکی و شنبه و طسوج با برنامه ریزی از قبل تعیین شده و بصورت هدفمند توسط اکیپ نظارتی دامپزشکی شهرستان مورد بازرسی قرار می گیرند .
ایزدی اشاره کرد: بازدید از مراکز بین راهی ، رستوران ها و کبابی ها از اولویت های این طرح است و معمولا در قالب گشت های مشترک با سایر دستگاه ها انجام میشود که تا کنون از آغاز طرح تعداد 4 گشت مشترک انجام شده است .
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی تصریح کرد: تا کنون و از آغاز اجرای طرح و در روند بازدیدها ،147 مورد اخطاریه برای موارد غیر بهداشتی صادر گردیده و 6 مورد معرفی به مراجع قضایی و یک مورد پلمب رستوران بین راهی انجام شده است .
ایزدی تاکید کرد: در تمام طول طرح نوروز تا ماه مبارک رمضان با همکاری شهرداری خورموج ، کشتارگاه سنتی دام شهرداری فعال بوده و بر روند کشتار دام و تامین گوشت قرمز تازه شهروندان ، طی عملیات های بازرسی قبل و بعد کشتار ، نظارت بهداشتی انجام می شود .
این مقام مسئول اذعان داشت : در بازدیدها مواردی از قبیل سلامت فرآروده های خام دامی ، تاریخ تولید و انقضاء، مبدا بارگیری و کد رهگیری ارسال محموله ، شرایط نگهداری محموله تازه در دمای صفر تا چهار درجه و محموله منجمد در دمای منفی ۱۸ درجه ، نظافت و شرایط بهداشتی واحد عرضه و تجهیزات کار و کارت سلامت بررسی می شود.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان دشتی متذکر شد: معمولا در این ایام فعالیت دوره گردها بیشتر می شود و از مردم شریف شهرستان درخواست میشود که به هیچ عنوان فرآورده های خام دامی مورد نیاز را از دوره گردها تامین نکنند و صرفا" اقلام مورد نیاز را از فروشگاه ها و مراکز مجاز تهیه کنند.
نظرات
0